Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 446228,
    "slug": "wild-zoet-rachel-lambert",
    "nstc": null,
    "title": "Wild & zoet",
    "subtitle": "101 seizoensdesserts met zelfgeplukte ingredi\u00ebnten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het zoeken, aanraken, ruiken, verzamelen en proeven van wilde planten is ronduit een heerlijke ervaring. Weer thuis maakt de prikkelende sensatie van het vinden van wilde ingredi\u00ebnten plaats voor echte keukenalchemie. De verzamelde wilde planten, bessen en noten worden de basisingredi\u00ebnten voor 101 onweerstaanbare drankjes, taarten, jam, pudding en meer. <br />\n<br />\nDeze recepten vieren de liefde voor zoet \u00e9n de wilde diversiteit van natuurlijke en spannende smaken, die je nooit kan vinden in de lekkernijen van de supermarkt. Van bremstruikbloemen om in cocktails te verwerken tot zuringblaadjes voor een friszuur taartje van armenvol rozenbottels in de herfst voor een pittige glazuur op zelfgebakken koekjes, tot een tiramisu van paardenbloem- en kliswortel voor een verwarmend winters dessert \u2026 <br />\n<br />\nDe 22 planten die worden verwerkt in deze heerlijke seizoensrecepten worden helder beschreven, met informatie over wanneer je ze het beste kunt plukken, waar en hoe je ze kunt oogsten en welke plantendelen geschikt zijn voor consumptie en hoe ze te bewaren. <br />\n<br />\nRachel Lambert is een bekroond auteur uit West Cornwall. Ze schrijft over foerageren en koken, en verzorgt vanaf 2007 cursussen wild eten. Je vindt haar op wildwalks-southwest.co.uk. Elliott White is voedsel- en interieurfotograaf.",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 272,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-02-28",
    "publication_date_latest": "2023-03-27",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789464710045",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:51:42+00:00",
    "updated_at": "2025-11-04T00:37:26+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6604,
        "slug": "20-leafdesdichten-bv-bornmeer",
        "name": "20 Leafdesdichten BV Bornmeer",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:39+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 275650,
            "slug": "rachel-lambert",
            "key_names": "Lambert",
            "names_before_key": "Rachel",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "444",
            "created_at": "2025-09-19T13:51:42+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:51:42+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Wild & zoet

101 seizoensdesserts met zelfgeplukte ingrediënten
ID 446228
Slug wild-zoet-rachel-lambert
Contributors
Author : Rachel Lambert
Annotation
Description Het zoeken, aanraken, ruiken, verzamelen en proeven van wilde planten is ronduit een heerlijke ervaring. Weer thuis maakt de prikkelende sensatie van het vinden van wilde ingrediënten plaats voor echte keukenalchemie. De verzamelde wilde planten, bessen en noten worden de basisingrediënten voor 101 onweerstaanbare drankjes, taarten, jam, pudding en meer. <br /> <br /> Deze recepten vieren de liefde voor zoet én de wilde diversiteit van natuurlijke en spannende smaken, die je nooit kan vinden in de lekkernijen van de supermarkt. Van bremstruikbloemen om in cocktails te verwerken tot zuringblaadjes voor een friszuur taartje van armenvol rozenbottels in de herfst voor een pittige glazuur op zelfgebakken koekjes, tot een tiramisu van paardenbloem- en kliswortel voor een verwarmend winters dessert … <br /> <br /> De 22 planten die worden verwerkt in deze heerlijke seizoensrecepten worden helder beschreven, met informatie over wanneer je ze het beste kunt plukken, waar en hoe je ze kunt oogsten en welke plantendelen geschikt zijn voor consumptie en hoe ze te bewaren. <br /> <br /> Rachel Lambert is een bekroond auteur uit West Cornwall. Ze schrijft over foerageren en koken, en verzorgt vanaf 2007 cursussen wild eten. Je vindt haar op wildwalks-southwest.co.uk. Elliott White is voedsel- en interieurfotograaf.
Genres
Subjects
444 Vegetarische kookboeken NUR
NSTC
Publisher 20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Imprint
Language dut
Page count 272
Duration
Publication date first 2023-02-28
Publication date latest 2023-03-27
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789464710045 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!