Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 430050,
    "slug": "wok-jeremy-pang",
    "nstc": null,
    "title": "Wok!",
    "subtitle": "Aziatische wokgerechten in een handomdraai",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Wokken is een onderschatte kunst: het gaat om de<br /> balans tussen smaken en structuren, de juiste hitte,<br /> snij- en roerbaktechnieken en de volgorde van de te<br /> wokken ingredi&euml;nten. Wie het wokken goed onder<br /> de knie heeft, zet in een mum van tijd verrukkelijke<br /> Aziatische wokgerechten op tafel.<br /> <br /> In Wok! lees je alles over diverse roerbaktechnieken<br /> die echt bepalend zijn voor het eindresultaat, krijg je<br /> meer inzicht in de balans in texturen van verschillende<br /> ingredi&euml;nten en uiteraard in smaken. Maak kennis<br /> met de &lsquo;wokklok&rsquo;, een handig instrument om<br /> ingredi&euml;nten in de juiste volgorde te gebruiken en<br /> ga aan de slag.<br /> <br /> Met recepten uit China, Thailand, Vietnam, Korea,<br /> Japan, Indonesi&euml;, Singapore en Maleisi&euml; maak je een<br /> keur aan verrukkelijke wokgerechten. Maak vegan<br /> chow mein uit China of Tha&iuml;se kippenvleugels in<br /> vissaus. Serveer een snelle ph&otilde; met kip uit Vietnam<br /> of een nasi lemak uit Maleisi&euml;. Met een toegift aan<br /> lekkere bijgerechten zoals salades van silken tofu of<br /> met groene papaya, condimenten en meer.<br /> Wok!<br /> Aziatische</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 208,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-07-05",
    "publication_date_latest": "2022-07-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461432780",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
    "updated_at": "2025-10-29T00:35:34+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6716,
        "slug": "good-cook-publishing-2",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T13:39:03+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 264538,
            "slug": "jeremy-pang",
            "key_names": "Pang",
            "names_before_key": "Jeremy",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:26+00:00"
        }
    ]
}
        

Wok!

Aziatische wokgerechten in een handomdraai
ID 430050
Slug wok-jeremy-pang
Contributors
Author : Jeremy Pang
Annotation
Description <p>Wokken is een onderschatte kunst: het gaat om de<br /> balans tussen smaken en structuren, de juiste hitte,<br /> snij- en roerbaktechnieken en de volgorde van de te<br /> wokken ingredi&euml;nten. Wie het wokken goed onder<br /> de knie heeft, zet in een mum van tijd verrukkelijke<br /> Aziatische wokgerechten op tafel.<br /> <br /> In Wok! lees je alles over diverse roerbaktechnieken<br /> die echt bepalend zijn voor het eindresultaat, krijg je<br /> meer inzicht in de balans in texturen van verschillende<br /> ingredi&euml;nten en uiteraard in smaken. Maak kennis<br /> met de &lsquo;wokklok&rsquo;, een handig instrument om<br /> ingredi&euml;nten in de juiste volgorde te gebruiken en<br /> ga aan de slag.<br /> <br /> Met recepten uit China, Thailand, Vietnam, Korea,<br /> Japan, Indonesi&euml;, Singapore en Maleisi&euml; maak je een<br /> keur aan verrukkelijke wokgerechten. Maak vegan<br /> chow mein uit China of Tha&iuml;se kippenvleugels in<br /> vissaus. Serveer een snelle ph&otilde; met kip uit Vietnam<br /> of een nasi lemak uit Maleisi&euml;. Met een toegift aan<br /> lekkere bijgerechten zoals salades van silken tofu of<br /> met groene papaya, condimenten en meer.<br /> Wok!<br /> Aziatische</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 208
Duration
Publication date first 2022-07-05
Publication date latest 2022-07-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461432780 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!