Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 204928,
    "slug": "worst-pate-en-andere-charcuterie-uit-de-franse-keuken-jane-grigson",
    "nstc": null,
    "title": "Worst, pat\u00e9 en andere charcuterie uit de Franse keuken",
    "subtitle": "En andere charcuterie uit de Franse keuken",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Het meest complete standaardwerk over charcuterie.;;;Voor het eerst in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.;;;Een schat aan informatie over de unieke geschiedenis en kunst van de Franse charcuterie: het verwerken van varkensvlees tot de meest verrukkelijke culinaire producten.;;;Met omschrijvingen en recepten van alle bestaande charcuterie-soorten.;;;Zorgvuldig bewerkt en aangepast aan deze tijd.De Franse charcuterie met zijn mooie pat\u00e9s en worsten roept bij menig Frankrijkganger goede herinneringen op. Het is een waar luilekkerland voor de fijnproever, met heerlijke gerechten die bij onze slager niet of nauwelijks te vinden zijn. Dat gegeven was voor Jane Grigson aanleiding om over charcuterie en de veelzijdigheid ervan te schrijven, en inmiddels is dit boek uitgegroeid tot het enige echte standaardwerk over dit onderwerp. Het is nu eindelijk in het Nederlands vertaald en geheel aangepast aan de moderne tijd. Worst, pat\u00e9 en andere charcuterie uit de Franse keuken biedt behalve boeiende verhalen over Franse ge",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 347,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2014-02-25",
    "publication_date_latest": "2014-02-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789058973429",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:14:27+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 112453,
            "slug": "jane-grigson",
            "key_names": "Grigson",
            "names_before_key": "Jane",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:36+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Worst, paté en andere charcuterie uit de Franse keuken

En andere charcuterie uit de Franse keuken
ID 204928
Slug worst-pate-en-andere-charcuterie-uit-de-franse-keuken-jane-grigson
Contributors
Author : Jane Grigson
Annotation
Description Het meest complete standaardwerk over charcuterie.;;;Voor het eerst in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.;;;Een schat aan informatie over de unieke geschiedenis en kunst van de Franse charcuterie: het verwerken van varkensvlees tot de meest verrukkelijke culinaire producten.;;;Met omschrijvingen en recepten van alle bestaande charcuterie-soorten.;;;Zorgvuldig bewerkt en aangepast aan deze tijd.De Franse charcuterie met zijn mooie patés en worsten roept bij menig Frankrijkganger goede herinneringen op. Het is een waar luilekkerland voor de fijnproever, met heerlijke gerechten die bij onze slager niet of nauwelijks te vinden zijn. Dat gegeven was voor Jane Grigson aanleiding om over charcuterie en de veelzijdigheid ervan te schrijven, en inmiddels is dit boek uitgegroeid tot het enige echte standaardwerk over dit onderwerp. Het is nu eindelijk in het Nederlands vertaald en geheel aangepast aan de moderne tijd. Worst, paté en andere charcuterie uit de Franse keuken biedt behalve boeiende verhalen over Franse ge
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 347
Duration
Publication date first 2014-02-25
Publication date latest 2014-02-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789058973429 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!