Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 321319,
    "slug": "yakitori-korean-bbq-jonas-cramby",
    "nstc": null,
    "title": "Yakitori & Korean BBQ",
    "subtitle": "Japanse grilltechnieken en bijgerechten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig ge&iuml;ntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van zitten rondom een tafelbarbecue niet uit.</p>\n<p>Niets simpeler dan een Korean BBQ waarbij een 'ssam' (wrap) of slablaadje wordt gevuld met een aantal ingredi&euml;nten, behalve dat je het in een keer in je mond moet stoppen! Start traditioneel met 'yukhoe' (tartaar) en sluit af met 'naengmyeon' (noedels in koude bouillon). Garneer met rijst, kimchi en andere bijgerechten en je eet tegelijkertijd verfijnd en bruut, eenvoudig en geavanceerd.</p>\n<p>Het drinken van alcohol of groene thee is gebruikelijk bij het eten van Japanse gerechtjes. Recepten voor 'izakaya' (pubfood) en 'otsumami' (borrelhapjes) mogen dan ook niet ontbreken in dit boek. Met dit boek in de hand beheers je de kunst van Japans grillen!</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2018-03-19",
    "publication_date_latest": "2018-03-19",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431844",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00",
    "updated_at": "2025-11-02T00:25:24+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 191839,
            "slug": "jonas-cramby-2",
            "key_names": "Cramby",
            "names_before_key": "Jonas",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "442",
            "created_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:18:39+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Yakitori & Korean BBQ

Japanse grilltechnieken en bijgerechten
ID 321319
Slug yakitori-korean-bbq-jonas-cramby
Contributors
Author : Jonas Cramby
Annotation
Description <p>De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig ge&iuml;ntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van zitten rondom een tafelbarbecue niet uit.</p> <p>Niets simpeler dan een Korean BBQ waarbij een 'ssam' (wrap) of slablaadje wordt gevuld met een aantal ingredi&euml;nten, behalve dat je het in een keer in je mond moet stoppen! Start traditioneel met 'yukhoe' (tartaar) en sluit af met 'naengmyeon' (noedels in koude bouillon). Garneer met rijst, kimchi en andere bijgerechten en je eet tegelijkertijd verfijnd en bruut, eenvoudig en geavanceerd.</p> <p>Het drinken van alcohol of groene thee is gebruikelijk bij het eten van Japanse gerechtjes. Recepten voor 'izakaya' (pubfood) en 'otsumami' (borrelhapjes) mogen dan ook niet ontbreken in dit boek. Met dit boek in de hand beheers je de kunst van Japans grillen!</p>
Genres
Subjects
442 Keuken per land en streek NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2018-03-19
Publication date latest 2018-03-19
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431844 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!