Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 207402,
    "slug": "zalm-vers-gerookt-en-uit-blik-kati-debecker",
    "nstc": null,
    "title": "ZALM VERS GEROOKT EN UIT BLIK",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Moniek Breesch: Als \u00e9\u00e9n vis op algemene populariteit kan bogen, dan is het wel zalm. Al kunnen we de wilde soort (bijna) vergeten, de gekweekte zalm is en blijft een culinair succesnummer. De inleiding van dit boek vraagt zich al meteen af of alle kweekmethodes even koosjer zijn, en gaat dieper in op zalm kiezen, kopen en bewaren. De drie grote hoofdstukken bieden u aperitiefhapjes, voor- en lunchgerechten en hoofdgerechten. En omdat drie keer scheepsrecht heet te zijn: u vindt recepten met verse zalm, gerookte zalm \u00e9n blikzalm. Een fijn, gevarieerd kookboekje, met originele recepten (bedacht door de auteur) en aantrekkelijke foto's. Een aanrader voor elke fijnproever die al eens zalm op het menu wil.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": null,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2004-04-30",
    "publication_date_latest": "2004-04-30",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789044310054",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:14:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 70,
        "slug": "the-house-of-books-bv",
        "name": "The House of Books B.V.",
        "created_at": "2025-09-19T12:26:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:12:45+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 114129,
            "slug": "kati-debecker",
            "key_names": "DEBECKER",
            "names_before_key": "KATI",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T12:50:59+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

ZALM VERS GEROOKT EN UIT BLIK

ID 207402
Slug zalm-vers-gerookt-en-uit-blik-kati-debecker
Contributors
Author : KATI DEBECKER
Annotation
Description Moniek Breesch: Als één vis op algemene populariteit kan bogen, dan is het wel zalm. Al kunnen we de wilde soort (bijna) vergeten, de gekweekte zalm is en blijft een culinair succesnummer. De inleiding van dit boek vraagt zich al meteen af of alle kweekmethodes even koosjer zijn, en gaat dieper in op zalm kiezen, kopen en bewaren. De drie grote hoofdstukken bieden u aperitiefhapjes, voor- en lunchgerechten en hoofdgerechten. En omdat drie keer scheepsrecht heet te zijn: u vindt recepten met verse zalm, gerookte zalm én blikzalm. Een fijn, gevarieerd kookboekje, met originele recepten (bedacht door de auteur) en aantrekkelijke foto's. Een aanrader voor elke fijnproever die al eens zalm op het menu wil.
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher The House of Books B.V.
Imprint
Language dut
Page count
Duration
Publication date first 2004-04-30
Publication date latest 2004-04-30
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789044310054 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!