Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 540579,
    "slug": "zeevuurseafire-evelien-rutten",
    "nstc": null,
    "title": "Zeevuur/Seafire",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": "<p><strong>De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, </strong><strong>rising star</strong><strong> in de internationale gastronomie</strong></p>",
    "description": "<p><strong>De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, </strong><strong><em>rising star</em></strong><strong> in de internationale gastronomie</strong></p><p><em>\u201cWillem Hiele is d\u00e9 chef om in de gaten te houden in Belgi\u00eb. Hij is puur talent.\u201d</em></p><p>\u2014 David Martin, Chef van het Jaar 2019 (Gault&Millau)</p><p>Chef Willem Hiele vormde zijn ouderlijke vissershuis in de Belgische polders om tot een authentiek belevingsrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Shannah uitbaat. In dit boek gaat Hiele op zoek naar de eerste smaken, geuren en ervaringen die hem als kind uit een vissersgeslacht ongelooflijk intrigeerden en waarmee hij voortdurend gretig experimenteert.</p><p>Vuur, water en lokale producten zijn elementair voor Willem Hiele, die steevast een verrassende smaakdiversiteit cre\u00ebert. Elk bord is gelaagd maar gaat ook telkens naar de essentie. De ingredi\u00ebnten zijn puur en krijgen slechts de bewerking die ze nodig hebben om hun smaken volledig tot hun recht te laten komen. Van zelfgeplukte duinasperges over bisque van noordzeegarnalen tot een volledig lam dat wordt gegaard in een put aan het strand: de intu\u00eftieve keuken van Hiele is \u00e9\u00e9n groot avontuur.</p><p>Dit is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt.</p><p>Met prachtige foto\u2019s van Pieter D\u2019Hoop en originele recepten annex <em>food stories </em>van Willem Hiele.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "eng",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 237,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2020-08-24",
    "publication_date_latest": "2020-08-24",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789463887113",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:42:53+00:00",
    "updated_at": "2025-10-28T00:44:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6655,
        "slug": "hannibal-books",
        "name": "Hannibal Books",
        "created_at": "2025-09-19T12:43:07+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 326424,
            "slug": "evelien-rutten-2",
            "key_names": "Rutten",
            "names_before_key": "Evelien",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        },
        {
            "id": 326425,
            "slug": "willem-hiele",
            "key_names": "Hiele",
            "names_before_key": "Willem",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:42:53+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:42:53+00:00"
        }
    ]
}
        

Zeevuur/Seafire

ID 540579
Slug zeevuurseafire-evelien-rutten
Contributors
Author : Evelien Rutten
Author : Willem Hiele
Annotation <p><strong>De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, </strong><strong>rising star</strong><strong> in de internationale gastronomie</strong></p>
Description <p><strong>De authentieke noordzeekeuken van Willem Hiele, </strong><strong><em>rising star</em></strong><strong> in de internationale gastronomie</strong></p><p><em>“Willem Hiele is dé chef om in de gaten te houden in België. Hij is puur talent.”</em></p><p>— David Martin, Chef van het Jaar 2019 (Gault&Millau)</p><p>Chef Willem Hiele vormde zijn ouderlijke vissershuis in de Belgische polders om tot een authentiek belevingsrestaurant dat hij samen met zijn vrouw Shannah uitbaat. In dit boek gaat Hiele op zoek naar de eerste smaken, geuren en ervaringen die hem als kind uit een vissersgeslacht ongelooflijk intrigeerden en waarmee hij voortdurend gretig experimenteert.</p><p>Vuur, water en lokale producten zijn elementair voor Willem Hiele, die steevast een verrassende smaakdiversiteit creëert. Elk bord is gelaagd maar gaat ook telkens naar de essentie. De ingrediënten zijn puur en krijgen slechts de bewerking die ze nodig hebben om hun smaken volledig tot hun recht te laten komen. Van zelfgeplukte duinasperges over bisque van noordzeegarnalen tot een volledig lam dat wordt gegaard in een put aan het strand: de intuïtieve keuken van Hiele is één groot avontuur.</p><p>Dit is geen kookboek met afgemeten hoeveelheden, maar een aanstekelijke inspiratiebom voor iedereen die van koken houdt.</p><p>Met prachtige foto’s van Pieter D’Hoop en originele recepten annex <em>food stories </em>van Willem Hiele.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Hannibal Books
Imprint
Language eng
Page count 237
Duration
Publication date first 2020-08-24
Publication date latest 2020-08-24
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789463887113 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!