Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 432208,
    "slug": "zelf-kaas-maken-morgan-mcglynn",
    "nstc": null,
    "title": "Zelf kaas maken",
    "subtitle": "van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><em>Zelf kaas maken</em> laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en kleverig tot heerlijk stinkend. Aan bod komen onder andere mozzarella en ricotta, de zoute en veelzijdige halloumi, feta en paneer, een smeltende Zwitserse kaas, een gerijpte cheddar en brie. Als je de eenvoudige stap voor stap instructies en deskundige tips van Morgan McGlynn volgt, leer je hoe je een ambachtelijke kaasmaker kunt worden!</p>\n<p>Het boek legt de basis van het productieproces uit, inclusief alle benodigdheden om van start te gaan. Het bevat een gids voor melksoorten en het seizoenskarakter van kaas. Ook vind je bij sommige kazen beknopte profielen van gespecialiseerde kaasmakers, waaronder Old Amsterdam.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-08-25",
    "publication_date_latest": "2022-09-21",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789089899163",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:58+00:00",
    "updated_at": "2025-10-30T00:36:09+00:00",
    "publisher": {
        "id": 84,
        "slug": "uitgeverij-terra-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Terra - Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:29+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:34+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 266086,
            "slug": "morgan-mcglynn",
            "key_names": "McGlynn",
            "names_before_key": "Morgan",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "446",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:58+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:58+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Zelf kaas maken

van ricotta en brie tot feta en Goudse kaas
ID 432208
Slug zelf-kaas-maken-morgan-mcglynn
Contributors
Author : Morgan McGlynn
Annotation
Description <p><em>Zelf kaas maken</em> laat zien hoe je thuis zelf achttien heerlijke kazen kunt maken: van rijk en kleverig tot heerlijk stinkend. Aan bod komen onder andere mozzarella en ricotta, de zoute en veelzijdige halloumi, feta en paneer, een smeltende Zwitserse kaas, een gerijpte cheddar en brie. Als je de eenvoudige stap voor stap instructies en deskundige tips van Morgan McGlynn volgt, leer je hoe je een ambachtelijke kaasmaker kunt worden!</p> <p>Het boek legt de basis van het productieproces uit, inclusief alle benodigdheden om van start te gaan. Het bevat een gids voor melksoorten en het seizoenskarakter van kaas. Ook vind je bij sommige kazen beknopte profielen van gespecialiseerde kaasmakers, waaronder Old Amsterdam.</p>
Genres
Subjects
446 Koken en apparatuur NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Terra - Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2022-08-25
Publication date latest 2022-09-21
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789089899163 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!