Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 342061,
    "slug": "zero-waste-koken-f-l-siry",
    "nstc": null,
    "title": "Zero Waste Koken",
    "subtitle": "Geen restjes - heerlijk eten",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p><span>Weggooien is zonde!</span></p>\n<p><span>Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingredi&euml;nt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselverspilling te vermijden. Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, prote&iuml;nes, koolhydraten en melkproducten.&nbsp;</span><br /><span>Voor elk ingredi&euml;nt geeft de auteur drie mogelijke toepassingen, zodat je geen restjes overhoudt en eten moet weggooien. Zo kun je een pasta met kaas bereiden. Heb je restjes? Maak dan een heerlijke pastacake. En houd je ook hiervan nog restjes over? Denk dan eens aan originele croutons voor een salade.&nbsp;</span></p>\n<p><span><em>Zero waste koken</em> geeft je tal van heerlijke recepten waarmee je je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.</span></p>\n<p><span>&bull; Jaarlijks verspillen we per huishouden gemiddeld 41 kilo eten per persoon</span><br /><span>&bull; Met tips en tools om slim te kopen, te koken en te bewaren</span></p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 176,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2019-04-10",
    "publication_date_latest": "2019-04-10",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789462502185",
            "product_form": "BC"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
    "updated_at": "2025-11-08T00:27:20+00:00",
    "publisher": {
        "id": 1168,
        "slug": "forte-uitgevers-bv",
        "name": "Forte uitgevers bv",
        "created_at": "2025-09-19T12:32:42+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:11:17+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 207094,
            "slug": "f-l-siry",
            "key_names": "Siry",
            "names_before_key": "F. L.",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:23:55+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Zero Waste Koken

Geen restjes - heerlijk eten
ID 342061
Slug zero-waste-koken-f-l-siry
Contributors
Author : F. L. Siry
Annotation
Description <p><span>Weggooien is zonde!</span></p> <p><span>Zero waste koken is een boek vol tips en recepten om elk ingredi&euml;nt van je maaltijd volledig te gebruiken en zo voedselverspilling te vermijden. Het boek is ingedeeld in groenten, fruit, prote&iuml;nes, koolhydraten en melkproducten.&nbsp;</span><br /><span>Voor elk ingredi&euml;nt geeft de auteur drie mogelijke toepassingen, zodat je geen restjes overhoudt en eten moet weggooien. Zo kun je een pasta met kaas bereiden. Heb je restjes? Maak dan een heerlijke pastacake. En houd je ook hiervan nog restjes over? Denk dan eens aan originele croutons voor een salade.&nbsp;</span></p> <p><span><em>Zero waste koken</em> geeft je tal van heerlijke recepten waarmee je je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.</span></p> <p><span>&bull; Jaarlijks verspillen we per huishouden gemiddeld 41 kilo eten per persoon</span><br /><span>&bull; Met tips en tools om slim te kopen, te koken en te bewaren</span></p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Forte uitgevers bv
Imprint
Language dut
Page count 176
Duration
Publication date first 2019-04-10
Publication date latest 2019-04-10
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789462502185 (BC)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!