Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 431505,
    "slug": "zes-seizoenen-graan-joshua-mcfadden",
    "nstc": null,
    "title": "Zes seizoenen graan",
    "subtitle": "een nieuwe kijk op koken met granen",
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>\u2018Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.\u2019 <strong>Nigella Lawson</strong></p>\n<h3>Ontdek hoe heerlijk granen zijn!</h3><br /><p>Met <em>Zes seizoenen graan</em> zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, ma\u00efs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller <em>Zes seizoenen,</em> dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.</p>\n<p>Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.</p>\n<p>Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta\u2019s, pizza\u2019s, bowls, brood en zelfs desserts.</p>\n<p>\u2018Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen\u2026[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.\u2019 <strong>Nigella Lawson</strong></p>\n<p><strong>Joshua McFadden</strong> is eigenaar en chef van Ava Gene\u2019s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 368,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2022-09-28",
    "publication_date_latest": "2022-10-14",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000383740",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:47:43+00:00",
    "updated_at": "2025-11-09T00:36:17+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 265568,
            "slug": "joshua-mcfadden-2",
            "key_names": "McFadden",
            "names_before_key": "Joshua",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "441",
            "created_at": "2025-09-19T13:47:43+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:47:43+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Zes seizoenen graan

een nieuwe kijk op koken met granen
ID 431505
Slug zes-seizoenen-graan-joshua-mcfadden
Contributors
Author : Joshua McFadden
Annotation
Description <p>‘Het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen.’ <strong>Nigella Lawson</strong></p> <h3>Ontdek hoe heerlijk granen zijn!</h3><br /><p>Met <em>Zes seizoenen graan</em> zal Joshua McFadden onze kijk op koken met granen als gerst, bruine rijst, boekweit, maïs, gierst, haver, quinoa, rogge, tarwe en wilde rijst definitief veranderen. Net zoals zijn eerste boek, de James Beard Award-winnende bestseller <em>Zes seizoenen,</em> dat heeft gedaan met de manier waarop we koken met groenten.</p> <p>Naast een uitgebreid overzicht van hoe je de verschillende graansoorten het beste kunt voorbereiden, koken, bewaren, biedt het boek recepten voor de lekkerste en gezondste gerechten met granen. Van havermout- en granolakoekjes tot volledige maaltijden. Grotendeels vegetarisch en glutenvrij.</p> <p>Natuurlijk is er ook weer aandacht voor de variaties behorend bij de zes seizoenen, want koken volgens de seizoenen is McFadens handelsmerk: van lente naar de vroege zomer, via midzomer naar de late zomer, en dan naar herfst en winter. Het resultaat is 200 heerlijke, verrassende en gezonde recepten voor onder meer salades, soepen, pasta’s, pizza’s, bowls, brood en zelfs desserts.</p> <p>‘Joshua McFadden en zijn co-auteur Martha Holmberg schrijven met autoriteit, helderheid en passie: het is onmogelijk om dit boek te lezen zonder naar de keuken te willen rennen…[McFaddens] gevoel voor smaak en de balans van texturen is onfeilbaar: met hem weet je dat je diner fantastisch wordt. Zijn recepten zijn voedzaam en toch elegant, inventief, maar nooit gekunsteld.’ <strong>Nigella Lawson</strong></p> <p><strong>Joshua McFadden</strong> is eigenaar en chef van Ava Gene’s, een geliefde trattoria in Portland, Oregon. Hij werkte jarenlang bij toprestaurants in San Francisco en in New York. Daarnaast heeft hij als boer gewerkt en is hij volledig ingesteld op koken naar de seizoenen.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
441 Basis kookboeken NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 368
Duration
Publication date first 2022-09-28
Publication date latest 2022-10-14
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000383740 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!