Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 532017,
    "slug": "zilte-viki-geunes-2",
    "nstc": null,
    "title": "Zilte",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>Vertrekkend vanuit de dertig producten die Geunes het meest koestert - meesterlijk in beeld gebracht door illustrator Carll Cneut en fotograaf Kris Vlegels - ontvouwt zich een uniek boek: geen klassiek kookboek, maar een zintuiglijk verhaal over ambitie, smaak, tensie en overgave. Over het gevoel op de tong van een perfect vers gesneden coquille. Over familie als fundament. Over vrouwelijkheid in een mannenwereld. <br />Over hoe kunst - of het nu een gerecht, tekening, boek of foto is - zijn persoonlijkheid weerspiegelt. Een boek dat leest zoals een gerecht van Zilte smaakt: zuiver, gelaagd, en met een onverwachte emotionele diepgang.</p><p>Geunes schrijft zoals hij kookt: trefzeker, eerlijk, intens, gebalanceerd, maar steeds verrassend. Hij vertelt over zijn ongewone parcours - zonder opleiding, zonder netwerk - en hoe hij de absolute top bereikte als \u00e9\u00e9n van de 137 wereldwijd bekroonde driesterrenchefs. Maar ook over de prijs van perfectie, de rol van zijn gezin, de zoektocht naar balans, de kracht van zijn team, en het belang van durven loslaten.</p><p>Inclusief 30 signatuurgerechten en 10 recepten voor homecooking, wijntips en cocktailrecepturen.</p>",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 256,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2025-11-18",
    "publication_date_latest": "2025-11-25",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789020969542",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T14:41:36+00:00",
    "updated_at": "2025-10-27T00:43:16+00:00",
    "publisher": {
        "id": 6445,
        "slug": "uitgeverij-lannoo",
        "name": "Uitgeverij Lannoo",
        "created_at": "2025-09-19T12:34:41+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:47+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 324035,
            "slug": "viki-geunes-2",
            "key_names": "Geunes",
            "names_before_key": "Viki",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T14:41:36+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T14:41:36+00:00"
        }
    ]
}
        

Zilte

ID 532017
Slug zilte-viki-geunes-2
Contributors
Author : Viki Geunes
Annotation
Description <p>Vertrekkend vanuit de dertig producten die Geunes het meest koestert - meesterlijk in beeld gebracht door illustrator Carll Cneut en fotograaf Kris Vlegels - ontvouwt zich een uniek boek: geen klassiek kookboek, maar een zintuiglijk verhaal over ambitie, smaak, tensie en overgave. Over het gevoel op de tong van een perfect vers gesneden coquille. Over familie als fundament. Over vrouwelijkheid in een mannenwereld. <br />Over hoe kunst - of het nu een gerecht, tekening, boek of foto is - zijn persoonlijkheid weerspiegelt. Een boek dat leest zoals een gerecht van Zilte smaakt: zuiver, gelaagd, en met een onverwachte emotionele diepgang.</p><p>Geunes schrijft zoals hij kookt: trefzeker, eerlijk, intens, gebalanceerd, maar steeds verrassend. Hij vertelt over zijn ongewone parcours - zonder opleiding, zonder netwerk - en hoe hij de absolute top bereikte als één van de 137 wereldwijd bekroonde driesterrenchefs. Maar ook over de prijs van perfectie, de rol van zijn gezin, de zoektocht naar balans, de kracht van zijn team, en het belang van durven loslaten.</p><p>Inclusief 30 signatuurgerechten en 10 recepten voor homecooking, wijntips en cocktailrecepturen.</p>
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Uitgeverij Lannoo
Imprint
Language dut
Page count 256
Duration
Publication date first 2025-11-18
Publication date latest 2025-11-25
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789020969542 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!