Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 448425,
    "slug": "zoet-genoeg-alison-roman",
    "nstc": null,
    "title": "Zoet genoeg",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "<p>\u2018Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, m\u00e9t knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.\u2019 <strong>Mascha Lammes, kookboekauteur</strong></p>\n<p>\u2018Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo\u2019s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.\u2019 <strong>Hiske Versprille, <em>de Volkskrant</em></strong></p>\n<h3>Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; eenvoudige en overheerlijke bakrecepten</h3><br />\n<p>H\u00e9t bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.</p>\n<p>Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar <em>Salted butter and chocolate chunk shortbread </em>ging viraal in 2021, en haar <em>Key lime pie </em>is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.</p>\n<p>Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!</p>\n<p><strong>Alison Roman </strong>is auteur van <em>Bijzonder simpel </em>en <em>Lekker thuis</em>. Ze was columnist voor de <em>New York Times </em>en culinair redacteur bij <em>Bon App\u00e9tit</em>. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.</p>",
    "additional_content": null,
    "bestseller_60": null,
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 304,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2023-04-17",
    "publication_date_latest": "2023-04-17",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789000387373",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:52:16+00:00",
    "updated_at": "2025-11-07T00:37:43+00:00",
    "publisher": {
        "id": 108,
        "slug": "unieboek-het-spectrum",
        "name": "Unieboek | Het Spectrum",
        "created_at": "2025-09-19T12:25:20+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T15:13:46+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 277407,
            "slug": "alison-roman-2",
            "key_names": "Roman",
            "names_before_key": "Alison",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:52:16+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:52:16+00:00"
        }
    ],
    "tags": [],
    "campaigns": []
}
        

Zoet genoeg

ID 448425
Slug zoet-genoeg-alison-roman
Contributors
Author : Alison Roman
Annotation
Description <p>‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ <strong>Mascha Lammes, kookboekauteur</strong></p> <p>‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ <strong>Hiske Versprille, <em>de Volkskrant</em></strong></p> <h3>Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; eenvoudige en overheerlijke bakrecepten</h3><br /> <p>Hét bakboek van Alison Roman! Meer dan 80 recepten voor de lekkerste taarten, koekjes en desserts, met haar kenmerkende nonchalance die altijd leidt tot een indrukwekkend eindresultaat.</p> <p>Bakken kan Alison als geen ander: ze werkte jarenlang als patisseriechef in restaurants. Haar <em>Salted butter and chocolate chunk shortbread </em>ging viraal in 2021, en haar <em>Key lime pie </em>is de nummer 1 zoekterm op haar drukbezochte website.</p> <p>Het unieke keukentalent van Alison zorgt ervoor dat je casual te werk kunt gaan en toch de lekkerste, stijlvolle resultaten behaalt, wat je niveau ook is!</p> <p><strong>Alison Roman </strong>is auteur van <em>Bijzonder simpel </em>en <em>Lekker thuis</em>. Ze was columnist voor de <em>New York Times </em>en culinair redacteur bij <em>Bon Appétit</em>. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.</p>
Bestseller 60
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Unieboek | Het Spectrum
Imprint
Language dut
Page count 304
Duration
Publication date first 2023-04-17
Publication date latest 2023-04-17
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789000387373 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!