Unbidan
Acme Inc.
            {
    "id": 282658,
    "slug": "zuur-bas-robben",
    "nstc": null,
    "title": "Zuur",
    "subtitle": null,
    "collection_title": null,
    "collection_part_number": null,
    "annotation": null,
    "description": "Stap in de wondere wereld van de smaak zuur<br />Alles in 'Zuur' is zuur: van whisky sour, de in karnemelk gemarineerde kip en inktvis met sumak tot en met zuurkool en zoervleisj. Bas Robben laat zien dat zuur precies is wat er vaak ontbreekt in een gerecht zonder dat je het door hebt: groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap.<br />In 'Zuur' tref je niet alleen spannende recepten, van oer-Hollands tot en met exotisch Aziatisch, maar doe je ook kennis op wat de smaak zuur met ons eten doet en waarom zuur onontbeerlijk is in de keuken.<br />Met goede en leuke theoretische achtergrondinformatie, leer je met de aantrekkelijke recepturen gerechten koken waarbij zuur niet mag missen: van zoetzure paprika's met venkelzaad, zuurkoolkroketjes met gin-mayo, paddenstoelenceviche en knallende Vietnamese salade tot en met eigengemaakte zure haring en soda-karnemelkwafels met kaffirlimoensiroop.",
    "imprint": null,
    "language_code": "dut",
    "original_language_code": null,
    "page_count": 224,
    "duration_seconds": null,
    "publication_date_first": "2016-10-05",
    "publication_date_latest": "2016-10-12",
    "cover_url": null,
    "editions": [
        {
            "isbn": "9789461431561",
            "product_form": "BB"
        }
    ],
    "ratings_count": 0,
    "read_count": 0,
    "review_count": 0,
    "favorite_count": 0,
    "reading_status_read_count": 0,
    "reading_status_reading_count": 0,
    "reading_status_want_to_read_count": 0,
    "rating_average": null,
    "ratings_distribution": {
        "1": 0,
        "2": 0,
        "3": 0,
        "4": 0,
        "5": 0
    },
    "created_at": "2025-09-19T13:07:58+00:00",
    "updated_at": "2025-11-03T00:21:59+00:00",
    "publisher": {
        "id": 2236,
        "slug": "good-cook-publishing",
        "name": "Good Cook Publishing",
        "created_at": "2025-09-19T12:49:19+00:00",
        "updated_at": "2025-09-19T14:59:12+00:00"
    },
    "contributors": [
        {
            "id": 169691,
            "slug": "bas-robben",
            "key_names": "Robben",
            "names_before_key": "Bas",
            "prefix_to_key": null,
            "contributor_role": "A01",
            "readable_contributor_role": "Author"
        }
    ],
    "genres": [],
    "subjects": [
        {
            "scheme_identifier": "32",
            "scheme_version": null,
            "main_subject": false,
            "subject_code": "440",
            "created_at": "2025-09-19T13:07:58+00:00",
            "updated_at": "2025-09-19T13:07:58+00:00"
        }
    ],
    "campaigns": []
}
        

Zuur

ID 282658
Slug zuur-bas-robben
Contributors
Author : Bas Robben
Annotation
Description Stap in de wondere wereld van de smaak zuur<br />Alles in 'Zuur' is zuur: van whisky sour, de in karnemelk gemarineerde kip en inktvis met sumak tot en met zuurkool en zoervleisj. Bas Robben laat zien dat zuur precies is wat er vaak ontbreekt in een gerecht zonder dat je het door hebt: groentesoep knapt enorm op van een kneepje citroensap.<br />In 'Zuur' tref je niet alleen spannende recepten, van oer-Hollands tot en met exotisch Aziatisch, maar doe je ook kennis op wat de smaak zuur met ons eten doet en waarom zuur onontbeerlijk is in de keuken.<br />Met goede en leuke theoretische achtergrondinformatie, leer je met de aantrekkelijke recepturen gerechten koken waarbij zuur niet mag missen: van zoetzure paprika's met venkelzaad, zuurkoolkroketjes met gin-mayo, paddenstoelenceviche en knallende Vietnamese salade tot en met eigengemaakte zure haring en soda-karnemelkwafels met kaffirlimoensiroop.
Genres
Subjects
440 Eten en drinken algemeen NUR
NSTC
Publisher Good Cook Publishing
Imprint
Language dut
Page count 224
Duration
Publication date first 2016-10-05
Publication date latest 2016-10-12
Cover URL
Editions
  • ISBN: 9789461431561 (BB)

Ratings & Reviews

0.0
0 ratings
Sign in to rate
You need to be logged in to submit a rating.

Recent Reviews

No reviews yet. Be the first to review this book!